Erzurum, ispir, Elmalı köyü, çoruh, dut, elma, pekmez, şeker fasulyesi, lobiya, kilens, mağaralar, turist,Rafting, bahçe, patates, facebook
Üye Girişi
Şifremi Hatırlat Şifremi Hatırlat
| |
Yeni Üyelik Yeni Üyelik

ERZURUM - İSPİRERZURUM - İSPİR
ELMALIELMALI
MAHALLESİMAHALLESİ
wwwwww
.kilens..kilens.
comcom

Kaydol
E-Bülten E-Bülten

EtkinlikEtkinlik Kayıt Formu Kayıt FormuEtkinliklere kaydolmak için tıklayınız
SohbetSohbet Bölümü BölümüDolu dolu ve hoşça vakit geçirmek için
DavetDavet Bölümü BölümüTanıdıklarınızı çağırın sitemizi canlandırın
İletişimİletişim Formu Formufeti25@gmail.com


SAYIN BAŞBAKAN GÖRDÜNÜZMÜ


defa gösterilmiştir
Sayın Başbakan gördünüz mü?

SİZ AÇARSANIZ,,
VE SİZ ÇÖKERSENİZ,,
ADAM DA TABUTA BAYR...AK DİYE BEZ PARÇASINI ÇEKER..
Urfa'daki cenazeyi gördünüz mü? Şanlıurfa demedim.. O fotoğraflar, hem ŞANSIZ hem İMANSIZ kısmından çünkü..
...Hala savunduğunuz ve DURMAK YOK YOLA DEVAM dediğiniz açılım,, bakın neler açtırıyor nelen Sayın Başbakan..
Çakalların cenazesi,, sizin yarattığınız polisin gözü önünde,, el-kol sallaya sallaya İNTİKAM yazılı pankartı açıp,, tabuta da bayrak adını verdikleri bezleri çekebiliyorlar..
Habur'u daha iyi anlıyor musunuz Sayın Başbakan ? Bu ülkede, hangi NİFAKI, hangi FESATI nasıl uyandırdığınızı artık görebiliyor musunuz?
Ve üniformasındaki AY_YILDIZ'tan utanmadan bu garabeti sadece izleyen Emniyet Müdürünü o görevde tutabiliyorsunuz.. Gerçi adına Vali denen İL BAŞKANLARI o lafları edebildikten sonra,, emrindeki polisin bu HAYASIZ AKINA dur deme ihtimali mi var? Maazzallah perişan edersiniz, AÇILIM YOLDAŞLARINIZI itip kakanı.. Milletvekili artistlik yaptığında, kalça kemiği kırıldı diye burnundan getirdiniz, o bölgede görev yapan herkesin.. Dua etsin ki sadece kemiği kırıldı kalçasının,, ya birşeylerin üzerine düşseydi..
DTP gözünü İmralı'ya çevirdiğinde,,, "SİYASETTE ÖCALAN FAKTÖRÜ VAR ARTIK" dedi diye,, genel başkan yardımcınız bir yemekte "Komplo teorisyeni gibisin" diyerek alay etmişti.. İlk fırsatta soracağım kendisine,, KOMPLO TEORİSİ MİYMİŞ,, GERÇEĞİ ÖNCEDEN GÖRMEK MİYMİŞ?
Bunu söyleyen Murat İDE'nin büyük bir önderi var.. 1920'lerde "KERKÜK VE MUSUL'U VERİRSENİZ,, SINIR 50 YIL SONRA ERZURUM'A DAYANIR" diyen Mustafa Kemal'i anlayabiliyor çünkü..
Bugün yanıbaşınızdakiler,, Büyük Önderin 90 yıl önce söylediği tehlikeyi, ÇÖZÜM ÖNERİSİ olarak savunabiliyorsa,, KANTARIN BIRAKIN TOPUZUNU ŞAFTI KAYMIŞ DEMEKTİR..
İşte bu yüzden Urfa'daki cenaze yalnızca dünün olayı değil.. Urfa'daki cenaze ilk de değil.. Urfa'daki cenaze,, bize ÇAKALIN ANKARA'DAN ALDIĞI CESARETLE,, NASIL GEMİ AZIYA ALDIĞINI BİR KEZ DAHA HATIRLATIYOR..
ÖZETLE SAYIN BAŞBAKAN.. HABUR'DA HAKİMİ AYAĞINA GÖNDERİP HUKUKA ÇAKALLARIN ÖNÜNDE DİZ ÇÖKTÜRÜRSENİZ.. SİPERDE ÇAKALLARIN ÖNÜNDE DİZ ÇÖKERSENİZ.. ADAM DA GELİR toprağına göz dikenin gözünü oyan Şanlı Urfa'nın göbeğinde,, gözünüzün içine sokarak, tabuta o bezi çöktürür..
Mesele bundan ibaret.. Fazla büyütmeye gerek yok yani.. Perşembe'nin gelişi, Çarşamba'dan belliydi.. Birgün OĞUZ ATA için diz çöküldü mü,, biter gider..


YORUM GÖNDERYORUM GÖNDER
  Adınız Soyadınız :
  Mesajınız :
Not : Lütfen küçük harf kullanınız. Maksimum 500 karakter

Önemli Not : Gönderilen mesajlar sistem tarafından kayıt altına alınmakta olup site yöneticileri tarafından görülmektedir. Lütfen bu hususa dikkat edelim ve başkalarını rahatsız edici mesajlar göndermeyelim.
Sayfa Üretim süresi :0,4238

© 2002 kilens.com
Elmalı Köyü Web Portalı http://www.kilens.com

Tam Ekran